Количка
0 продукта
 
Промоции
 

Доставка

За доставката:
   Доставката се осъществява чрез куриерски фирма  ЕКОНТ, като клиентът поема цената на доставката от куриера. В случай, че клиента има изискването доставката да бъде извършена от друга куриерска фирма, това трябва изрично да се опомене.

    Поръчки, получени до 16:30 h. се обработват същия ден, направени след 16:30h. на следващия работен ден.Поръчки получени в събота до 11:30h. се обработват същия ден,след 11:30h. и неделя,както и официални празнични дни се обработват в първия работен ден.

Срокът за доставка е 24 часа (това е валидно за населени места в които куриерска фирма "Еконт ЕКСПРЕС" има офис.

За населени места, в които фирмата няма офис, доставката се извършва по график на куриера в определени дни от 09:00 до 18:00h.

Графика на обслужване може да бъде видян на www.econt.com ,в секция " офиси и график".

   Важно : Всички пратки изпратени от фирма Cristi10 са без опцията за преглед преди получаване на пратката. рекламация на продуктите се приемат след получаването им, по телефона или на место в магазините на фирмата. При връщане на пратка цената по куриерската услуга  се поема от клиента.
   
Цена на доставката:
   Цената на доставката е различна . За да изчислите колко ще струва доставката с точност, моля ползвайте калкулатора във официалния сайт на куриерска фирма ЕКОНТ.

    - ЕКОНТ
За да получите точната Цена на доставката чрез Еконт Експрес, от сумата изчислена в калкулатора извадете 20% отстъпка.

   

  - ЕВРОПЪТ
За да получите точната цена за даставка с Европът на опциятя в калкулатора С доставка: изберете варианта офис-врата

Powered By OpenCart
Кристи 10 © 2011
Powered by: Web